Vad Kul & Paj


Vad kul att Ni gillar min nya frisyr! :)




GREKISK PAJ 4 portioner

Pajdeg:
3 dl Vetemjöl
100 g Smör
2 msk Creme Fraiche
0,5 tsk Salt

Fyllning:
100 g Fetaost
8 Coctailtomater
12 svarta Oliver
1 tsk Timjan (färsk eller torkad)
Salt o SvartPeppar
250g Kesella
1 dl Vatten
1 msk Idealmjöl

Blanda alla ingredienser till pajdegen.
Tryck ut den i en form och ställ kallt en stund innan gräddning.
Skär Fetaosten i kuber.
Dela Tomater på mitten.
Kärna ur Oliverna.
Krydda med Timjan, Salt och Peppar.
Fördela fyllningen i pajskalet.
Vispa ihop Vatten och Idealmjöl till en redning, blanda i Kesella och rör ihop väl.
Slå Kesellastanningen över Grönsakerna.
Grädda i nedre delen av ugnen i 20-30 min, 200grader.

Denna Paj är perfekt om man är allergisk mot Ägg!



Kommentarer
Postat av: Caroline

Nya frisyren blev verkligen supersnygg! Passar bra på dig. Den här pajen såg inte dum ut den heller även om oliver petas ur maten av alla här hemma så den får vi nog hitta på en ersättare för.:) Skönt att slippa förgrädda skalet, måste prova receptet någon dag.

2010-07-10 @ 22:49:28
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/
Postat av: Bettis

SNYGGING!!!!!!! Tack för att du finns! Superduper me ÄGGFRITT!!!!!! KRRRRAAAAAAAAMMMMM!

2010-07-10 @ 22:57:55
Postat av: sara

kikar in här... jobbigt sugen jag blev på paj nu. tack för tipset:)

2010-07-28 @ 12:36:05
URL: http://familjenethsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0