Isbergssallad - TIPS


Ofta är Isbergssalladshuvudena stora och man kanske inte äter upp hela på en gång...
Då har jag ett litet tips till Er:

-Skär Salladen.
-Häll upp kallt vatten i en plastburk med tättförslutande lock.
-Lägg den skurna Salladen i burken.
-Det ska vara så mycket vatten i burken som möjligt.
-Sätt på locket och försök att få ut så mycket luft det går genom att öppna locket lite i ena hörnet så att det "pyser".
-Se till så locket är välförslutet och ställ in burken i kylen.



Nu håller den uppskurna Salladen minst 2-3 dygn i kylskåpet utan att bli brun eller hängig!
Och det bästa av allt: Den blir SUPERGOD o KRISPIG!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Bra tips! :)

2010-10-27 @ 23:18:30
URL: http://svagerskorna.blogspot.com
Postat av: Hemmakatten

Vad roligt att du gillar mitt stilleben :)



Det där med att hålla salladen fräsch är inte lätt. Min mamma köpte en dyr specialplastlåda för några år sedan och den är perfekt. salladen håller sig jättelänge!

2010-10-27 @ 23:40:20
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: gella

Vilket smart tips! Och tack för hälsningen så jag hittade hit! :)

2010-10-28 @ 07:12:46
URL: http://gella.blog.se
Postat av: maud

Hej! Ne visst är det nog så...har inte fastnat för partylite...antagligen pga att jag hittade yankee candle;)...men tur att inte alla tycker samma. gå gärna in på min blogg och rösta på vår lilla hund;) kramar

Tack för salladstipset!

2010-10-28 @ 18:31:31
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Sophia och katterna

Smart tips!

2010-10-29 @ 11:38:58
URL: http://royalicious.blogg.se/
Postat av: Maritta Holmlund

bra tips om salladen....

2010-10-29 @ 13:08:54
Postat av: milla-andante

Tack för recept och detta tips!!!

Vad spännande att du öppnar butik!:)



Kram Milla

2010-10-29 @ 23:28:25
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0