Sommardessert!
Den här desserten är riktigt läskande och god!
SOMMARDESSERT 10 portioner
500g Philadelphiaost
250g Kesella
0.75dl Florsocker
300g Jordgubbar (färska eller frusna)
300g Hallon (färska eller frusna)
5 stycken Persikohalvor, konserverade
Rör ihop Philadelphia, Kesella och Florsocker till en slät kräm.
Skär Persikorna i bitar och rör ner dem tillsammans med Hallon och delade Jordgubbar .
Häll krämen i en hålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen i ca 3 timmar eller tills krämen är helt fryst.
Ta ut formen i rumstemperatur 1 ½ timme före servering.
Stjälp upp tårtan på ett fat.
Jag hade även i lite Björnbär i min dessert.
Kommentarer
Postat av: Ass
Jag blir alltid så hungrig/sugen när jag läser din blogg... Mumma så gott det ser ut!!! :)
Trackback