Isbergssallad - TIPS
Ofta är Isbergssalladshuvudena stora och man kanske inte äter upp hela på en gång...
Då har jag ett litet tips till Er:
-Skär Salladen.
-Häll upp kallt vatten i en plastburk med tättförslutande lock.
-Lägg den skurna Salladen i burken.
-Det ska vara så mycket vatten i burken som möjligt.
-Sätt på locket och försök att få ut så mycket luft det går genom att öppna locket lite i ena hörnet så att det "pyser".
-Se till så locket är välförslutet och ställ in burken i kylen.

Nu håller den uppskurna Salladen minst 2-3 dygn i kylskåpet utan att bli brun eller hängig!
Och det bästa av allt: Den blir SUPERGOD o KRISPIG!
Kommentarer
Postat av: Tessan
Bra tips! :)
Postat av: Hemmakatten
Vad roligt att du gillar mitt stilleben :)
Det där med att hålla salladen fräsch är inte lätt. Min mamma köpte en dyr specialplastlåda för några år sedan och den är perfekt. salladen håller sig jättelänge!
Postat av: gella
Vilket smart tips! Och tack för hälsningen så jag hittade hit! :)
Postat av: maud
Hej! Ne visst är det nog så...har inte fastnat för partylite...antagligen pga att jag hittade yankee candle;)...men tur att inte alla tycker samma. gå gärna in på min blogg och rösta på vår lilla hund;) kramar
Tack för salladstipset!
Postat av: Sophia och katterna
Smart tips!
Postat av: Maritta Holmlund
bra tips om salladen....
Postat av: milla-andante
Tack för recept och detta tips!!!
Vad spännande att du öppnar butik!:)
Kram Milla
Trackback