Snickerskakor!


Här kommer ett recept på riktigt goda och läckra kakor!




FARLIGT GODA SNICKERSKAKOR

350 g jordnötssmör

2 dl ljus sirap

2 dl socker

8-9 dl rispuffar

200 g Marabou Mjölkchoklad

Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Hetta upp blandningen under omrörning utan att den kokar. Tillsätt rispuffar och rör ihop.
Lägg blandningen över en plåt och tryck ut den. Den bör täcka 3/4 av plåten
Smält chokladen i ett vattenbad eller mikro och bred över kakan.
Låt stå kallt tills chokladen har stelnat och skär sedan i bitar.
Förvara kakorna i kylen eller frysen!

Gott som Tusan! :)


Kommentarer
Postat av: Peter

Åh, var ju de där jag fick smaka förra måndagen. Fantastiskt goda! :)

2011-10-18 @ 19:06:47
Postat av: Linnea

Är dom sådär onyttiga? Äsch dom är för goda för att tänka på de :)

2011-10-18 @ 19:40:02
Postat av: Lilian

Ser både goda och fina ut! Ät och njuuuut, livet är för kort för att inte ätas bort som man säger här i Amerikat :) <3

2011-10-18 @ 21:19:45
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

gilla!!! va gott! :)

2011-10-18 @ 23:12:28
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Ahaa.. vågar inte läsa!! :)

2011-10-21 @ 23:06:08
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

bra smak grabbarna har ;) hihi....

2011-10-30 @ 23:32:44
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: BELLZOR

ååh ser gott ut :D



Följa varandra via bloglovin'? Säg till när du lagt till mig i så fall så lägger jag till dig direkt efter :) Skriv gärna vilken prenumerant du blev också så gör jag detsamma! Kram <3

2011-11-09 @ 07:34:20
URL: http://bellzors.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Min önskan först var att Pelarbodet skulle bli svart.. Men efter lite fundering kom jag på att vi inte kunde 4olika möbler med 4olika färger.. Bordet vid Tven, Tvbänken, Skänen fån Farmor och Farfars vind och Pelarbodet..

Men helst av allt hade jag velat målat det vitt men det passar tyvärr inte i vardagsrumet..



Puss puss

2011-11-09 @ 09:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0